2009-07-02
 19:20:50

En heldag på Östra Sjukhuset i Göteborg

God kväll!

Ja nu har vi äntligen landat hemma efter en heldag i Göteborg kom dit när klockan var 9.45 imorse men startade när klockan var 08.00 men lyckades köra av fel infart till östra så fick snurra runt lite så det var tur vi startade när vi gjorde för på så vis hade man ju lite fel marginal. Ju närmare sjukhuset vi kom desto ondare i magen fick jag hade en klump i magen av oro hela tiden och ännu värre blev det när vi väl var framme vid parkeringen på sjukhuset då var det riktigt jobbigt jag tror inte att det var Emilias undersökning jag oroade mig över utan det var hela stället lixom alla dåliga minnen som vi fick när vi var där sist då hon oppererades första gången ja allt det tillsammans gjorde mig jätte konstig. Men efter ett tag på sjukhuset så la sig alla dom jobbiga känslorna och Emilia tyckte att det var kul att leka där inne då det finns mängder av leksaker att roa sig med så hon tänkte nog inte ens på att hon var hos doktorn.

En sköterska gjorde kontroller på henne mätte syre som låg på 98% och gjorde ett ekg sen blev vi visade ut till dagrummet igen och där satt vi o väntade många timmar på att kardiologen skulle bli klar med ett akut fall av en liten bebis som hon höll på att undersöka i 2timmar. Så när klockan var strax efter 14 så fick vi äntligen komma in och göra undersökningen och det gick faktiskt bra kardiologen som var med vid sidan var fenomenal på att underhålla Emilia hon såg helt chokad ut när han höll på att greja med bollen i luften samt att han vred på telletubis på nästan högsta volym :-S men hon låg stilla i alla fall det var ju huvudsaken :-D

Efter ett ca 20 minuter så var hon klar med undersökningen och skulle kolla i journalen på lite saker och dom upptäcker båda två att Emilias journal finns inte den är borta helt o hållet. Dom båda blev väldigt förvirrade och efter mycket letande så hade den kommit till rätta i alla fall var ju skönt för annars så hade 6veckors journal som hade varit borta samt hela hennes operation. När dom var klara där inne blev vi visade ut i väntrumet och fick vänta flera timmar till. Emilia däckade efter en stund i vagnen och hon sov i 2 timmar måste vara värmen och sen allt de hon sprang omkring.

Efter några timmar så kom en hjärtläkare och berättade att inget skulle ske idag*puh tänkte både ja o johan* men vi ska tillbaka om ca 2 veckor och göra en katedrisering och göra en balongsprängning på hennes klaff som gör att det är för trångt eftersom den inte orkar pumpa ut blodet ordentligt. Men känns skönt att det inte blir nu så man får tid på sig att smälta detta och förbereda sig på att det kommer att bli en operation under sommaren någon gång och dom får fixa boende åt hela familjen på rondald mcdonald så vi får ha Casper med oss denna gången skulle kännas avigt utan honom nu när han är så stor och vet om att lilla syster är sjuk. Han har varit orolig hela dagen för han vet ju varit vi varit och han var lite mammig när han kom hem ifrån badet med farmor. Han var så stolt för han håller på o lär sig att simma.

Nu ska jag sätta fart med att packa det sista inför våran semester som blir av på lördag ska bli så underbart att komma iväg en sväng och få smälta allt som har hänt lite innan det är dags för vardagen igen när man kommer hem.
Ha en bra kväll

Kram!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: