2009-07-01
 06:31:59

Trötter

God morgon! Eller det känns nästan som god kväll!

Vaknade för ett antal timmar sedan och har bara legat och snurrat i sängen har drömt en massa konstigt i natt tror att min hjärna är på högvarv just nu kan lixom inte riktigt slappna av på något sätt. Men bara morgondagen kommer så man får gjort den där dumma undersökningen så blir det väl bättre när man vet vad som händer och sker. Men känns väldigt omotiverat till att börja packa inför våran resa på lördag eftersom jag inte vet hur det blir med allting.

Men idag kommer det att stå på agenden att packa klart allt det sista och sen även börja städa här inne så det är fint tills vi åker iväg bara för att man inte ska komma hem till ett hem som är jätte stökigt då man är borta ett tag. Ska nu även passa på att lägga ner huvudet i soffan lite Emilia somnade om och Casper kollar på tv så lika bra att passa på. Ska bara hitta något att stoppa i magen för den kurrar som tusan.

Ha det så bra.

Kram


Susanna

Det kommer gå fint. Hoppas ni får en bra dag. Här är det molnigt?!? Undrar om det tänker komma någon droppe regn. Vore skönt. Krama om barna från oss!



PUBLICERAT: 2009-07-01, 11:43:56 | URL: http://kaweria.blogg.se/
Amanda

Hoppas det gått bra och att ni haft en fin dag!

Kram



PUBLICERAT: 2009-07-01, 19:45:16 | URL: http://creyla.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: