2009-06-16
 07:04:16

Oj dagarna går fort

God morgon!

Helgen var lugn vi har mest varit hemma o grejat var skönt det med i lördags så var Ida med familj här och grattade Casper i förväg sen var dom även här på kvällen och vi kollade lite på film. I söndags så åkte vi till willys och köpte frukt o pantade burkar. Igår så var det en hektisk dag var först ner på familjecentralen och härjade med barnen som var lediga ifrån dagis pga att det var så himla mycket.

Sen klockan 14 så kom mamma och Hillevi var kul att se dom sen bar det iväg till ett möte klockan 15 som jag hoppas att det kommer att bli bra i slutet för jag hoppas verkligen att det kommer att gå vägen hade varit underbart. Sen så lagade vi lite mat när vi kom hem och sedan satt vi bara och pratade tills det var dags att gå o lägga sig har sovit dåligt Emilia har vaknat en massa i natt tror hon har tänder på gång då brukar hon göra så.

Idag fyller min älskling hela 4år tänk vad tiden går snabbt har hänt så himla mycket dom här åren som har gått är verkligen häfftigt att dom kan utvecklas från bebis till en stor kille som pratar osv som en vuxen. Hoppas att det blir en bra dag ska snart gå upp o väcka Emilia så ska vi bege oss iväg till dagis först äta lite frukost så man inte behöver vara hungrig :D

Ha en bra dag.Kram!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: