2009-03-23
 21:45:47

SJUK :(

Ja det blev ju en lyckad fika hos svärmor not :( när vi skulle fika så bajsade Emilia först och sen gjorde hon det en gång till och vi upptäckte att vi hade inga blöjor kvar i skötväskan så Johan fick ner till netto och köpa ett paket plus tvättlappar Emilia lekte som tusan medans vi väntade på Johan skulle komma tillbaka med sakerna och när han kom tillbaka så la jag henne på svärmors säng och skulle byta och upptäckte att hon skakade som ett asplöv och var blå om händer och runt munnen så jag började riva i väskan efter en termometer och kollade tempen och då hade ungen 40 graders feber helt otroligt som hon for runt där hemma hos Ingmari fattar inte vart energin finns hos henne. Så när vi kom hem så blev det sängen på engång sen vaknade hon med en host attack av dess like så märkte jag att hon låg och skakade igen så det vart att stoppa in mera febernedsättnade fast denna gången ipren.

Men imorgon ska jag ringa till barn här i stan och få kolla upp henne för nu har hon varit sjuk i snart 3 veckor till o från och snuvan har aldrig försvunnit helt någon gång.

Ska kika klart på cityakuten och sen blir det sängen Johan har redan gått och lagt sig han var så förkyld stackarn så han behövde sova tidigt sen alla dessa stökiga nätter med Emilia har inte gjrot det bättre.

ha det bra och hopaps att ni får en bra natt med mycket sömn.
Kram


Susanna

Stackars lilltjejen. Hoppas hon kryar på sig snabbt! Har du sett att mammablogg-galan har börjat sin omröstning. Hoppas jag får en av dig =) Största kraamen till er alla!



PUBLICERAT: 2009-03-24, 14:38:22 | URL: http://kaweria.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: