2009-05-12
 19:14:59

God kväll!

Hejsan!

Det har varit en ganska jobbig eftermiddag när vi kom hem ifrån dagis.Emilia började redan när jag skulle sätta henne i cykelkärran så började hon skrika som en galning och höll på mer eller mindre hela vägen hem idag igen :( Hoppas att detta kommer att gå över snart,hon fortsatte när vi kom hem och skrek mer eller mindre åt allt. Så när klockan var 18.20 så orkade jag inte mera så hon fick gå o lägga sig och hon somnade för 30 minuter sedan.

Ringde idag om hennes provsvar och det var bakterier i det men det pencelinet hon har fått skulle täcka det och hoppas att det tar död på bakterierna ska bli kul att se hur det blir när hon har slutat med pencelinet. Men tror hennes kindtänder spökar med henne eftersom det kommit två stycken nu sen så är det ju säkert andra tänder på gång samtidigt.Jobbigt är detta i alla fall. Man orkar lixom inget annat än att bara vara hemma när hon är så missnöjd även när man är ute.

Imorgon så är barnen lediga så vi får se vad vi hittar på men blir nog lugnt. För torsdagen blir en himla hektisk dag :S så kan vara skönt att ta det lugnt lite med.

Nu ska jag gå o ta ett bad eller så blir det dusch får se vad jag känner för.

Ha det bra.
Kram!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: