2009-10-28
 08:01:48

Har en jobbig känsla i magen.

God morgon!

Vaknade med en klump i magen imorse känns inte bra o jag vet inte riktigt vad felet är men det lär ju visa sig om det är de jag tror att de är. Idag ska jag o barnen göra en himla massa ärenden så det blir gjort hoppas bara att barnen är på min sida så det inte tar så himla långtid ska även till apoteket för att kolla om dom har fått någon ordning på barnens konton och även hämta ut lite mjukgörande till Emilia eftersom hennes period går ut imorgon o dom är svindyra annars.

Fy vad jag känner mig mör idag alltså måste verkligen börja träna ordentligt så man kommer i form på ett annat sätt o kanske tappar några kilon till hade ju inte varit helt fel även om ja har gått ner en massa. Sen har vi nog ev med bokat nyårs planer igår hoppas att det blir så som jag tänkte men det är inget o göra åt om det inte går. Nu är det nästan exakt 1 månad kvar tills vi ska flytta känns panikartat när jag vet hur mycket vi har kvar att göra hjälp säger jag bara men i nästa vecka så ska jag o svärmor röja igenom barnens leksaker en dag då dom är på dagis för att kunna rensa ur helt o hållet utan att någon säger den där vill ja ha den är min osv är inte optimalt att rensa med två barn rivandes i varandra o ska ha sakerna. Hoppas bara att det blir utrensat med annars när jag rensar brukar jag bara den där kan vara bra att ha osv o så lägger man sakerna på hög i stället.

Nu har barnen gått o satt sig i köket för att leka med playdoh lera på eget bevåg är ju ett framsteg i alla fall :D Ska passa på att rensa i köksskåpen medans dom sitter o leker är alltid bra att ta vara på tiden.

Ha nu en bra dag.

Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: