2009-10-17
 19:43:39

Lördag

God kväll!

Jisses denna dagen den blev intensiv men kul =) vi började dagen med att äta god frukost med ägg o varm choklad barnen njöt =) sen började vi att packa och soretera saker som vi ej ska ha med oss till nästa bostaden. Ssen vid 11 så ringde Emma och frågade vad vi gjorde igentligen skulle vi ha åkt till badhuset denna helgen men pga personliga problem så får det vänta tills skiten går väck på måndag ska jag ringa o säga att dom får göra något åt det NU för jag orkar inte längre :( Men i alla fall så blev vi bjudna på lunch blev potatis och köttfärslimpa och sås o kokade grönsaker :D var mumsigt och så skönt att få det severat =) vi var där till klockan var 14 ca och sen så slog dom följe med oss hem för Emilia blev hungrig och vi hade ingen välling med oss så det var bara till att gå hem men dom följde med oss hem och här hemma lekte barnen och sen så började vi att baka lite olika kakor blev tosca kaka och en kladdkaka som vi precis har fikat på och dom gick hem för ca 15 minuter sedan. Vart en heldag =)

Så nu sitter vi insjunken i soffan och kollar på formul 1 på tvn och jag känner mig trött i huvudet tänkte att jag ska fortsätta med att packa ner det sista i bokhyllan för de är inte jätte mycket kvar och det hade varit skönt att få det gjort. Imorgon så kommer det att stå städa och packa på planeringen och sen så ska vi åka ut o kolla på copp när dom kör någon tävling med radiostyrda bilar vet inte riktigt vad de är för något.

Ha en bra kväll.

Kram


Ida

Usch vad jobbigt att packa ner saker, men kul att flytta!



PUBLICERAT: 2009-10-17, 22:41:28 | URL: http://idalovdahl.blogg.se/
sofia

ni har lite att göra inför flytt med jag med=) det e så skönt att flytta till ett nytt ställe utan tråkiga minnen liksom längtar! låter som ni haft en ganska bra dag! Ha en fortsatt trevlig helg! Kramar Sofia



PUBLICERAT: 2009-10-18, 15:41:59 | URL: http://klantfia.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: