2009-09-27
 20:12:12

Vilken helg fullt ös!

God kväll!

Bloggandet har blivit minimalt denna helgen för har varit fullt upp hela tiden :S men är kul med när man har o göra men helgen bara försvann. Igår var det kalas för hela pengen kl 11.00 åkte vi hemifrån ca och kl 13 var vi på kalaset i Kungsbacka och det var så himla roligt ville inte åka hem men Casper väntade här hemme sovandes i sin säng och det fanns inte plats för oss att sova kvar heller men det får vi ta en annan gång. Det bjöds på goda pajer i alla olika valörer och en massa gott o dricka samt jätte goda tårtor till efterätt. Emilia hade gott mod hela tiden fast hon vägrade sova middag o somnade när kl var 20 när vi satt i bilen på vägen hem. Tack ännu en gång för att vi fick komma det var verkligen kanon trevligt och kul att få se huset som var jätte fint. Hoppas vi ses snart igen.

Idag så har vi varit hemma o pysslat med de ena o det andra. Gick upp vid 8 tiden o satte fart med att göra frukost idag blev det varm oboy till frukost o rostade smörgåsar var jätte gott  o de var inte igår om man säger så :D sen begav vi oss ner till källaren med en massa återvinnings varor och sen gick vi o handlade lite mjölk osv sånt som går åt sen begav vi oss vidare till lidl för att inhandla billiga blöjor sen hem och slänga i sig lite fika o sen så bar de av till motorbanan här i stan för att kolla på motorcross var små killar som körde o stora killar me dsom körde var första gången jag var där o någonsin som jag har kollat på cross. Vi var där till kl var 15 sen så åkte vi hem o började med maten blev kallops o ris till middag det var så himla gott måste jag säga var sååå länge sedan jag gjorde det o det blev kanon :D sen så härjade barnen med Johan på golvet en bra stund sen gick vi till Emma o hämtade madrasen so hon hade lånat och var där en stund o tjattrade lite strunt o sen var de hem o lägga barnen.

Jag fattar inte hur jag ska orka med denna veckan för har en massa som ska göras o måste göras :S imorgon ska vi på möte kl 10 o sen så ska Emilia till tandläkaren kl 15 på tisdag ska jag till tandläkaren Casper har sin gympa. På onsdag ska Emilia vägas kommer inte ihåg vilken tid det var just nu men tror det var runt 10 eller så var det senare. På torsdag ska jag på möte med jobbcochen och kom på imorse att dagis är stängt på torsdag så jag måste försöka lösa barnomsrong på något annat sätt eller så får jag avboka helt enkelt tråkigt men de är så det får bli, på fredag har vi inte så mycket vad jag vet just nu på lördag kommer ett par kompisar ifrån Husqvarna med sina barn som är lika gammla som våra och ska leka o vi vuxna ska prata =).sen så har jag har en massa o göra hos de gamla paret vi hjälper dom ska göra en massa ändringar nu och jag fattar inte hur tiden ska gå ihop :S Ja de ordnar sig nog önskar man kunde klona sig på något sätt de är så himla jobbigt att inte räcka till o tänk då om man skulle jobba heltid ovanpå detta hur skulle man få tiden att räcka till då hur gör ni andra som jobbar o har läkarbesök och annat??

Nu ska jag sätta mig o mysa med hjärtat framför tvn för känner att jag behöver slappa nu ikväll för att orka med denna intensiva vecka känner att det blir blokad i hjärnan men det ordnar säkert upp sig på något sätt.

Kram o hej



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: