2010-12-30
 17:06:44

Barnvakt

God dag!

Just nu är jag barnvakt åt Jonathan och barnen härjar värre än någonsin jösses vilken fart det är på dom idag och ingen lyssnar på vad man säger är det inte för kostnigt att man kan tjata och tjata o ändå gör dom samma sak inom 2sekunder. Men när jag tog fram soppsäcken så ramlade poletten ner att aha det är visst dags att sätta fart med att städa upp alla saker dom hade kastat ner på golvet. Hoppas att dom är lugnare imorgon för man blir lite matt i huvudet :P

Ska nog tänka mig om både en och två gånger om man vill ha ett barn till.haha nej så farligt är det inte men dom är bara lite väl intensiva just nu. Snart kommer nog emmas gubbe och hämtar honom beror på när han slutar han skulle ju visserligen slutat för 1 timme sedan men det hade jag inte räknat med att han skulle göra för det brukar aldrig stämma i alla fall :( stackarn säger jag bara.

Johan är och handlar det vi ska ha till mat imorgon på självaste nyårs firandet som inte alls kommer att bli så märkvärdigt. Sen skulle han ta en sväng om expert tyckte jag han sa. Något som jag tycker känns oerhört meningslöst är att folk väljer att spränga sina raketer idag och det är inte några precis heller. Det har hållt på i flera dagar och har blivit värre nu dom två senaste dagarna. Har inte folk annat att lägga pengarna på än att låta dom gå upp i rök. Och i skrivandets stund kom ju givetvis en till raket upp i himlen. Vi har kvar raketer sedan förra året så vi kommer nog troligen inte att köpa någon mera sådan.

Nej nu ska jag jaga på huliganerna med städningen och sen ska jag slänga i disken i maskinen och ta fram dammsugaren innan barnen ska sova så det är gjort inför imorgon. Har inte hunnit med det idag riktigt.

Ha en bra kväll.

KRAM



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: