2010-01-08
 08:15:30

Det blev visst inget bloggande igår

God morgon!

Nej igår var en sån dag då jag var så himla trött på kvällen och sen på dagen var det full fart var verkligen fullt upp hela dagen, jag bakade matbröd och gjorde en kladdkaka samt köttfärslimpa och sen kom Johan hem ifrån jobbet och då vart de full fart på barnen det är konstigt att dom ska bli så uppskruvade när kära pappa kommer hem nästan för mycket. Casper börjar bli rastlös om dagarna men jag förstår honom har inte lekt med någon kompis sen nyår eftersom vi varit sjuka och inget dagis på flera veckor så på måndag kommer han att bli glad när allt drar igång igen.

Emilia hon sover dåligt med på nätterna just nu men hon har så fula exem så jag funderar på om hon behöver ha andra salvor för dom hon har verkar inte fungera vidare bra. Jag hade ju extremt mycket exem när jag var liten och Johan han har ju sin psoreasis och det är 65% chans att man kan få det om man får barn så det skulle väl vara Emilias otur att få det känns som hennes exem bara blir värre o värre.

Nu ska jag väcka min lilla bustjej och se om hon är på bättre humör idag och inte har någon feber för de hade hon igår fattar inte att hon inte kan få bli frisk snart.

Ha en bra dag.
Kram!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: