2010-01-09
 10:47:50

Shit vad kallt de är ute :S

God morgon eller de är ju nästan middag :D

Igår tog vi det ganska lugnt svärmor kom hit vid 15 tiden och då gick vi ut och åkte lite pulka sen lekte hon o barnen sen på kvällen när grynen hade somnat så kollade vi på lets dance tyckte inte att de var någon höjdare precis. Igår kom dom i alla fall och kollade på våran dörr och dom sa att det får inte vara så så förhoppningsvis så kommer det att komma en ny dörr om 3 veckor kan ju gå snabbare med. Sen fick vi bekräftat att vi ska få om målat i badrummet för taket ser hemskt ut och köket ska vi få nya tapeter men vi får göra det själva bara hämta ut det som behövs färg och klister osv får ta tag i det sen när vi har bestämt vilken tapet vi ska ha. Sen så fixade dom även duschen för det var ju som att duscha i en låda men dom förlängde väggen med en extra skena så nu kan man till o med ducsha 2 st så stort blev det :D

Idag visar mätaren -20 var -25 när jag vaknade så det blir att vara inne någon timme till vi har nämnligen planerat att vi ska åka skridskor och grilla korv så jag hoppas att det blir lite varmare annars så blir det till att palta på sig en himla massa kläder fast solen skiner så den värmer ju med så hoppas att vi kommer ut. Johan har sagt att han vill äta kina mat idag men jag vet inte hur det blir vi har inget bestämt ännu.

Ikväll så ska vi bara slappa farmför tv tror att vi ska dra igång och kolla på någon film blir nog kanske avatar den verkar bra.

Hoppas att ni alla får en riktigt bra dag.

Kram o hej!


Syeddaniela

I would suggest using shades of blue. Much more relaxing to look at.



PUBLICERAT: 2011-05-10, 08:31:00 | URL: http://syeddaniela.blog24h.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: