2010-07-21
 10:07:41

Segt att vakna till liv idag

God morgon!

Fast jag har varit vaken en stund nu så känns det som om jag inte vill vakna till liv riktigt. Vaknade vid 05 av att en himla irriterande fluga höll på att klättra på mig i ansiktet och överallt sen kom Casper och tyckte att det var morgon men körde honom i säng igen och sa att det var mitt i natten men då påpekade han att det var så ljust ute men han fick till svar att det är bara för att de är sommar. Så han gick in till sin säng och han somnade vackert om där :D Och sov till kl var nästan 9. Emilia kom till mig och la sig när kl var 07 så jag fick ligga som en påse nötter mellan Emilia och Johan så när Casper kom vart det för mycket och då klev jag upp i stället för att ligga där och få ont.

Nu har Johan varit borta i en timme och kör en massa skräp till tippen hos farbrorn vi brukar hjälpa så jag vet inte ritkigt när han kommer hem igen. Men när han gör det ska vi packa in oss i bilen och åka till Hovsnäs och fiska lite.

Hoppas att ni får en bra dag.

KRAM


Emelie, 18 år och mamma till Nellie

Håller med dig. Redo är ingen innan dom har fått barn, det är ju lixom nytt för alla nyblivna föräldrar och man kan aldrig förstå hur det är att vara förälder när man aldrig har vart det.



PUBLICERAT: 2010-07-21, 11:39:10 | URL: http://mlie.se
Emelie, 18 år och mamma till Nellie

Hej :) Svara gärna på mina frågor jag har ställt till er bloggläsare, som finns på min blogg :) Ni får också gärna ställa frågot till min frågestund och jag kommer att informera er när svaren är ute :)



Mvh / Emelie



PUBLICERAT: 2010-07-22, 17:40:12 | URL: http://mlie.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: