2010-03-26
 23:00:54

Film kväll!

God kväll!

Ja nu har vi avärkat en kväll i soffan med film inte ofta det inträffar i våran familj vi hyrde

Sommaren med Göran

Den var fakitiskt väldigt rolig men ändå lite b på något vis men man fick ett par goda skratt i alla fall :D Så den får 5 solar av 10 möjliga. Men den var inte så bra som jag trodde efter att man sett reklam om den på tvn.

Sommaren med Göran utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv. Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård. En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början i jakten på den stora kärleken och kuliminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.



Sen såg vi på

Äntligen Midsommar

Den var rolig men ganska galen film den var inte heller så jätte bra men den var bättre än sommaren med Göran för den hade bättre handling fast den var ganska tokig på sitt sätt. Den får 7solar av 10 möjliga

Filmen handlar om fyra par som träffas för att fira midsommar i Trosa. Skärgårdsmiljö. Ett vackert sekelskifteshus på strandtomt, en svensk flagga vajar från en flaggstång framför huset. Vid den lilla träbryggan ligger en segelbåt förtöjd. Det här är skådeplatsen för vännernas årliga midsommarfirande hos Susanne och Emil.
Sillunchen, bastun, femkampen och det nattliga nakenbadet är som vanligt förberett. Vännerna är samlade inklusive långväga amerikanska gästen Sam, Emils skådespelande vän från Staterna. Förväntningarna är delade - Micke ängslas över sin höggravida flickvän och snabbaste vägen till närmaste sjukhus, Eva söker förströelse efter uppbrottet från Patrik och Sam anländer med en bild av den svenska synden. Emils överraskning verkar dessutom kunna lyfta festen till oöverträffade höjder.



Det blir allt för i kväll nu ska jag sova och upp o iväg på fyndmarknad imorgon med massor av begagnade barnkläder för nästan inga pengar alls hoppas bara att min tå håller för det men känns förvånandsvärt bra ändå.

Kram och god natt!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: