2010-03-17
 08:46:03

Morning!

Fy vilken usel natt vaknade flera gånger och kunde knappt somna om igen. Vaknade kl 04.30 och hann inte mer än att tänka varför vaknar jag nu en liten stund senare vaknade Emilia som skrek i högansky hon var verkligen ARG hon hade tappat bort sin napp och då måste man bli hysterisk,undrar när man kan sluta med den tro :s IDag är det så mulet so mdet bara kan bli ute ser ut som om det ska ha kommit lite snö på parkeringen utanför vill verkligen inte ha mera snö vill ha sommar o varmt så man kan sola o bada o dricka pinacolada :D vet dock inte ens vad det är för drink haha. Undrar om det inte regnar ute ser nästan så ut mätaren visar +2,5 så det är ju på rätt håll i alla fall lite regn gör inget då försvinner snön snabbare.

Idag ska vi till bvc och gå på 2 ½års kontroll på bvc och fråga om en del saker när det gäller lilla stumpan dom ringde ifrån dagis igår och ville ha dit någon ifrån elevårdsenheten vad de innebär det vet jag inte riktigt men Emilia är väldigt utanför barngruppen och hon vill inte vara med dom andra barnen även om dom står o drar o sliter i henne och de är även så när hon leker med kompisar här hemma att hon går undan var ett bra exempel på det igår när Tim var här hon ville leka med honom men samtidigt så ville hon inte så ja är svårt det där.

Nej nu ska jag dricka upp mitt the och göra oss i ordning för att gå iväg om en stund måste ner till ica o köpa grädde o rota i kylen om vi har potatis tänkte göra potatisgratäng idag är en speciell dag idag :D Har tagit fram kött så jag hoppas att de ska smaka men är långt kvar till middagen känns det som.hehe.

Kram!


Emelie

Svar. hej, kolla in på lindex.se :)



PUBLICERAT: 2010-03-17, 13:02:21 | URL: http://pemzan.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: