2010-05-28
 10:18:37

Fredag

God morgon!

Vaknade med ett ryck kl 07.45 kännde att klockan är nog ganska mycket och det var den med barnen sov gott och jag fick rusa upp för hade tid på barnmotagningen kl 8.30 så det var bara att köra på som tusan för att hinna men vi var där i tid och väl det :D Casper fick ta ett glas fil på stående fot i hallen innan vi gick och Emilia fick lite välling.

Hos läkaren gick det bra hon kände igen oss vi har inte träffat henne på 1år för hon har varit mamma ledig är roligt att dom känner igen barnen :D Casper var duktig och lät sig bli undersökt och svarade på hennes frågor fast han svarade lite tokigt ibland :D Hans andning lät bra och har fått en diskus med oss hem som han ska öva på och även få utskrivet en diskus samt lite nya mediciner för hans mage som jag hoppas hjälper och om det inte gör det så ska vi få komma till en speciallist i borås som ska kolla på honom. Så konstigt att något som ska vara så naturligt inte fungerar som det ska men läkaren sa att det är väldigt vanligt att dom har problem länge och det är inget man behöver vara orolig för det kommer igång av sig själv en dag.

Hon lyssnade på Emilia som har en hemsk hosta och vi ska avakta över helgen och har det inte blivit bättre så ska hon få antibiontika. Hon sa att dom är mera givmilda med att ge antibiotika när dom har hjärtfel än om dom skulle vara friska eftersom hostan kan fresta på hjärtat. Hon hade fått svar på sina prover som vi tog för 2 veckor sedan och alla värden var bra utom två men det var ingen fara i nuläget.Nej nu ska jag ta och skynda på och greja lite för vi ska iväg och kolla när dom springer ut på studenten och hinna köpa det som ska innan.

Igår gick våran bil sönder :( himla otur när vi hade den på lagning i tisdags för att byta dämpare igår när Johan åkte hem ifrån jobbet så kände han att han inte hade några bromsar tänkte att det kanske var tillfälligt men när han körde hem sin mor så hade han nästan inga alls.Så han kollade under bilen då har ett rör gått av :( så han fick köra till bilmeken och ställa bilen där så fick vi stressa iväg till dagis för det var familjekväll vi kom i tid som tur var :D Barnen var jätte duktiga och grejade med sina trick som dom lärt sig Emilia hon var lite blyg först men sen kom hon igång och var med lite på slutet. Sen grillade vi korv och barnen lekte.

Ha en bra dag.

KRAM



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: