2010-11-10
 23:15:26

Casper

Han har blivit stora killen på bara några månader känns det som har redan hunnit bli 5 ½ år gammal och är alltid i farten med någonting. Han har hunnit tappa två tänder nera i munnen och det är han världens stoltaste kille för att han redan har gjort <3

Just nu är det mycket prat om rymden och alla planeter och stjärnor som finns på himlen.Så fort han får syn på en stjärna så vet han nästan vad de är för stjärnbild inte så konstigt när dom har rymd tema på dagis och det har han verkligen uppskattat han frågar mig ofta om han får åka till Navet i Borås igen och titta så det får vi ordna någon gång. Caspers magproblem har äntligen börjat att lätta lite och han sköter sig bra oftast varje dag tänk vad regelbunden medicin kan göra under bara att hoppas att han en dag kan klara sig utan sin medicin. Men om inte så är han ju van sedan liten att ta sin medicin för magen.

Casper gillar att baka kakor och klippa och klistra i massor om han går gå lös i köket så har vi klippt papper överallt och pärla är en favorit som han dock inte gör jätte ofta för Emilia är där o river ner alla pärlor för honom. Tänk att du blivit så stor.

Mamma Älskar dig <3



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: