2010-11-29
 10:07:55

Förkylning!

God morgon!

Har visserligen varit vaken sedan halv sju. Vid 8.00 började vi klä på oss och skulle gå med Casper till biblioteket där han skulle på teater med dagis. Tyckte att det var bättre att lämna honom där i stället för att stressa bort till dagis till 8.15 då bussen gick. Efter det så travade jag o Emilia hem i kylan hon är så förkyld så hon får vara hemma idag o ev imorgon beror på hur hon är under dagen. Men hon är väldigt trött o grinig så jag tror inte att hon skulla orka med dagis som det är just nu.

Nu sitter hon insjunken i tvn och kollar på Maddicken. Hon har precis ätit en klementin o en drucikt en massa vatten. Det ska bli kul o se om det kommer i pottan eller någon annanstans vi håller nämnligen på o tränar på högvarv nu för att hon ska bli blöjfri men hon är jätte duktig. Det går bra en del av dagen o sen börjar det hända olyckor precis som om hon glömmer av sig. Men igår sa hon till flera gånger att hon skulle kissa och då kom det på pottan och sen sa hon till men då var det redan lite försent men hon kissade inte allt i trosorna precis som om hon kom på sig att hon inte hade någon blöja på sig. Innan så sa hon till o med till att hon behövde göra nr2 så det är ett enormt framsteg från hennes sida. Hade varit skönt o slippa den extra kostnaden på blöjor är ju inte jätte mycket pengar men det hon ska ju bli fri det någon gång :D

Kl 13.30 ska vi vara i Borås på sjukhuset och besöka loggopeden ska bli kul och se vad hon tycker om henne men vi alla tycker att hon har gjort framsteg när det gäller pratandet :D Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på blir att åka hem och hämta Casper på dagis och sedan så ska vi sätta upp julgardiner satte upp en del igår men hann inte med allt eller jag orkade inte med allt.

Ha en bra dag.

KRAM


fia

Vi har med trälat med Ian jätte länge om att gå på toaletten men han förstår inte det är tydligen nått ämne i huvudet på alla barn som måste tillverkas för att de ska kunna få singnalerna och sedan koppla de ska säga till för oss gäller blöjor bara en ända gång gick han på toaletten men nu funkar det inte alls han kissar o bajsar rätt upp o ner så blir tyvärr blöja ett tag till hade hoppas slippa det till sommaren eller att han bli blöjfri i sommar skulle vara skönt. Kämpa på med prinsessan:)

Min brors katt är bara skit ful den ser normalt inte bilnd men riktigt ful haha=P

Gick det bra hos logopeden? kram



PUBLICERAT: 2010-11-30, 20:11:52 | URL: http://klantfiabloggen.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: