2011-02-17
 13:00:21

Torsdag middag!

God middag :D

Här har vi varit vakna ett par timmar och hunnit med två läkarbesök i Borås som var givande :D Var på ögonmotagningen och gjorde där messa test för hennes små ögon och dom kom fram till att Emilia kommer att få bära glasögon all vaken tid. Kanske kommer bli svårt att få henne att behålla dom på men ja vi får se hur det kommer att gå men hon kanske känner att dom kommer att göra så hon ser bättre och kommer att behålla dom på. Men det visar sig ju mera envis man är desto bättre. Hon tyckte att det var kul att prova glasögonen inne hos optikern det blev ett par snygga och hoppas att dom kommer att komma så fort som möjligt för hon skrev akut på lappen. Men det svider lite att betala 1200 kr för att par glasögon till henne men vad gör man inte för att hon ska se bra. Hoppas att det kommer att hjälpa henne bättre i livet och kanske inte behöver vara så klumpig och ramla en massa som hon ofta gör.

Nu sitter jag här vid datorn och ugglar barnen sitter i köket och leker med lera och Johan åkte iväg till ström för att kolla något. Får väl se när han kommer hem igen. Ska snart börja tvätta och ska då passa på att städa av lite får ju besök imorgon ska bli trevligt :D

Helgen består av jobb och kommer att boka in en lekdejt i Borås och förmodligen en fika med goa Ida <3 beror på vad som hinns med.

Ha en toppen torsdag.

KRAM!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: