2011-01-19
 10:21:30

LCHF

Hej på er!

Jag har nu bestämt mig för att börja på allvar redan idag med lchf hade tänkt att jag skulle väntat tills vi fick pengar och kunde köpa hem lite mera saker men jag är så sporrad av min nya kokbok så att jag vill börja redan idag :D Ska skriva ner några saker på en inköpslista så ska jag sedan knata bort till willys tror jag och inhandla det som behövs för dagens middag och tänkte även baka muffins om jag hinner :D Här är ett recept på muffinsen det ser himla gott ut :D Detta blir dagens middag



Imorse visade vågen -2kg så jag tänker försöka hålla mig i den linjen och försöka gå ner så mycket som möjligt till sommaren så man kan vara fin på stranden och inte skämas för sig själv. Tänkte att jag skulle ta ett måttband för att mäta magen och låren för det är där det brukar märkas fortast när man går ner i vikt. Jag känner och även ser på armarna att jag har gått ner i vikt. Jag tror att det beror mycket på att vi fick en sodastream i julklapp och sedan dess har jag inte ens smakat på coka cola som annars har varit en stor favorit för mig inte för att det är gott utan det har bara blivit så pga att det är kolsyran man vill ha och oftast så har man köpt den. Men jag har cola esans hemma men den har jag bara gjort en gång till barnen tror jag. Sen har jag bara haft rent bubbelvatten och har jag haft citron har jag pressat i lite sånt. Tänk vad socker kan göra med kroppen egentligen det är skrämmande.

Nej dags att ta tag i disken snart ska trollen hämtas från dagis och då tar vi nog bussen hem och sedan kl 16.00 ska Emilia till psykologen och fortsätta på sin utvecklingsbedömning vi håller på med.

Ha en riktigt bra dag.

KRAM!!!!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: