2011-01-03
 12:22:31

Oj oj livet springer iväg

God middag!

Helgen har susat förbi i en faslig fart fattar inte vart tiden har tagit vägen. Men det har varit fullt upp hela tiden med något. I fredags så firade vi nyåret med Emma och Jonte. Vi avnjöt en 3 rätters middag vart jätte gott och alla samarbetade i köket var riktigt mysigt. Vid 21 skulle vi skjuta upp lite raketer men då blåste det full storm ute och det gick bara inte sen kort efters å började det regna som tusan :( Så barnen hoppade i säng och sov gott hela natten till kl var 07 ca. Sen var det full fart på alla tre busungarna så vid kl 8 ca gick jag upp och började diska och greja lite i köket medans dom andra låg och snusade lite till :D

Nyårsdagen var väldigt lugn vi kollade på Änglagård 1 och 2 hemma i soffan medans barnen härjade runt i deras rum. Sen på kvällen var jag och Johan på bio och såg änglagård 3 det var en himla rolig film så den kan jag verkligen rekomendera. Sen när vi kom hem så körde Johan hem sin mamma och vi festade på hummer som vi fått av henne.Det var så himla gott hade aldrig ätit det innan. Men nu kommer det garanterat att bli flera gånger. Sen gick vi och la oss.

Igår så hade vi en utedag vi gick ner och matade ankorna och tog en välbehövlig promenad längst åsunden och sen åkte vi och handlade lite mjölk och sånt sedan så ringde vi efter Ida och Ove o frågade om dom ville komma och åka pulka med oss och det gjorde dom sen gick vi in och tog en fika. Var kul att träffas och tjöta lite skit :D Sen satte vi oss och spelade plock i pinn som Casper fick i julklapp och det var kul. Men vilken dålig förlorare Casper är det trodde jag inte han blev jätte arg när han förlorade och så fuskade han hela tiden.

Ha en bra dag,

KRAM



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: