2012-09-13
 22:58:11

God kväll!

Idag är det många tankar som snurrar i mitt huvud jobbigt när hjärnan är på högtryck redan när man vaknar.
Jag kan inte förstå att imorgon är det 5år sedan den jobbigaste men ändå den underbaraste tiden i livet. Man är så otroligt tacksam över vad man har när man är på väg att förlora det tänk egentligen vad oförutsägbart livet är. Vid den här tiden för 5år sedan så låg du gott i min mage och simmade runt och imorgon började ditt liv lite smått akut bara för att ditt lilla hjärta inte fungerade som det skulle. Känslorna var mellan hopp och förtvivlan i många månader men nu får man trösta sig med att det gick så bra som det ändå gjort vi har visserligen det senaste året fått en diagnos på dig men det gör absolut ingenting för du är samma goa tjej ändå som behöver ha lite mera regler och riktlinjer än vad andra barn har.
 


Annars har dagen varit rätt lugn Emilia o Casper var väldigt uppe i varv när jag hämtade dom på Vistaholm så vi tog en prommenad till lekparken så dom fick leka av sig lite blev lite bättre men inte så mycket. Emilia tror jag var spänd över att hon faktiskt fyller år imorgon och Casper vet jag inte vad det var med riktigt myror i brallan hade dom i alla fall.När vi kom hem igen så fick jag hjälp av Emilia och göra pannkakssmet som blev en himmla massa plättar av hittade plättjärnet när jag röjde i ett skåp tidigare idag så jag var tvungen att testa men det var lite kul att göra det var i alla fall uppskattat av barnen och svärmor som kom förbi med en ny madrass till Caspers säng för hans var dålig så hoppas han kan sova gott i natt på den nya madrassen.
 

Idag så har jag grejat lite inne har städat undan det värsta men ska ta resten imorgon bitti orken svek mig när jag satte mig i soffan efter tårtbakningen vilket påminner mig om att jag måste få in den i kylen för nu har nog bottnarna svalnat får göra det sen innan jag hoppas i säng. Nu har jag suttit i soffan en stund och kollat lite på tv eller tvn har stått på men jag har inte orkat titta på den något nämnvärt. Har däremot kollar runt på olika resebolag på nätet och spanat in en resa som vi ska göra nästa år men vi har nog ändrat oss angående land så det blir Turkiet i stälet för Spanien var både billigare och varmare vid den tidpunkten.
 
Nu hoppas jag Johan snart kommr hem ifrån jobbet det känns så tomt utan honom på kvällarna jag är ju så van vid att han alltid är hemma när jag är ledig men nu träffas man knappt känns det som.
 
Nej dags att fixa in tårtan i kylen ha en bra natt.
 
 
Kram på er



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: